Gratis SEO Scan

Met de gratis SEO Scan van Smartpixel kunt u nu snel een duidelijk beeld krijgen hoe uw website in de zoekmachine Google scoort.

De SEO Scan onderzoekt uw website op meerdere punten en geeft de verbeterpunten duidelijk weer.

seoWij mailen u de SEO uitslag z.s.m. Om de gratis SEO Scan aan te vragen, kunt u het formulier invullen.

SEO EN GEBRUIKSVRIENDELIJKHEID
Met de SEO Scan kunt u zien welke belangrijke factoren de gebruiksvriendelijkheid en de SEO van uw website beïnvloeden. Uit de uitslag blijkt of er factoren zijn die de gemiddelde score van uw website verlagen en welke onderdelen van uw website hiervoor zorgen. Zo weet u welke onderdelen er aangepakt moeten worden voor een beter resultaat in Google.

SOCIALE IMPACT
Een aantal belangrijke aspecten als sociale impact, laadtijd en mobiele weergave worden met de SEO Scan gemeten.  Met sociale impact wordt bedoelt in hoeverre een bedrijf online wordt gepresenteerd via sociale media als Facebook, Twitter en Google+. Sociale media zorgt er namelijk voor dat er meer contact is met de doelgroepen waardoor de bezoekersaantallen stijgen en de website beter scoort in de zoekresultaten.

MOBIELE WEERGAVE
Websites worden steeds vaker benadert via mobiele apparaten zoals tablets en smartphones. Dit betekent dat uw website voor diverse formaten duidelijk en goed moet worden afgebeeld. Mocht het zo zijn dat het bij uw website niet het geval is, dan kan Smartpixel uw website responsive maken.

SEO Scan Formulier

Uw naam (verplicht)

E-mail (verplicht)

Telefoonnummer

Bedrijf

Website (verplicht)

Uw bericht

LAADSNELHEID WEBSITE
De laadsnelheid van een website weegt mee in de zoekresultaten van Google, een grotere snelheid zorgt voor een hogere positie. Bovendien zorgt een snelle website voor een betere bounce rate: bezoekers zullen minder snel vroegtijdig wegklikken. Een website die snel laadt is aantrekkelijker waardoor bezoekers sneller andere pagina’s zullen bekijken en nog eens terugkomen.