WAAROM SMARTPIXEL?
Graag lichten wij toe wat ons onderscheidt van onze concurrenten:

ALLES IN EEN
Onze taken beperken zich niet tot het maken van websites of het ontwerpen van logo’s. Wij kunnen u helpen met elk online aspect van uw merk of bedrijf. Dit betekent dat u niet meer op zoek hoeft te gaan naar verschillende partners voor uw online strategie.

WIJ WERKEN MET U,  NIET VOOR U
Wij houden niet van fabriekswerk. Wij hebben ervoor gekozen om niet steeds hetzelfde concept en design toe te passen bij elke klant. Bij ons krijgt elke klant de aandacht die hij/zij verdient.

EERLIJK WERK AAN EEN EERLIJKE PRIJS
Indien u een offerte aanvraagt, zullen wij op zoek gaan naar een mogelijkheid die binnen uw budget past. Het is niet ons doel om u te laten kiezen voor de duurste optie. Wij willen de juiste oplossing vinden voor uw budget.

NAUW CONTACT MET DE WEBDESIGNERS
Onze ervaring leert dat goed contact met onze klanten zeer belangrijk is. Tijdens de realisatie van uw project zullen wij ervoor zorgen dat onze mensen goed bereikbaar zijn, zodat u te allen tijde uw opmerkingen/wensen met hen kan bespreken.

WIJ GAAN TOT HET UITERSTE OM ONZE KLANTEN TEVREDEN TE STELLEN
‘Mond-op-mond-reclame’ is de beste reclame. Wij krijgen regelmatig nieuwe klanten doordat onze klanten hun ervaringen over onze werkwijze delen met familie, vrienden en collega’s. Goede referenties zijn voor ons van groot belang. Wij werken hard om een website te ontwerpen waar u van houdt, en iedereen over zou willen vertellen.