Adverteren op Facebook

Facebook is uitgegroeid tot ’s werelds grootste sociale netwerk en is daarmee onmisbaar geworden. Dit geldt ook voor uw bedrijf! Facebook biedt de mogelijkheid om specifieke doelgroepen te bereiken. U kunt zelf bepalen wie u wilt benaderen. Het is erg belangrijk om klanten enthousiast te maken over uw merk of bedrijf. Zij kunnen al uw berichten en updates volgen door alleen maar op ‘vind ik leuk’ te klikken. Zo blijven zij altijd op de hoogte en bereikt u in een klap een groot publiek. Maar om te zorgen dat gebruikers op ‘vind ik leuk’  klikken, moet uw Facebookpagina natuurlijk wel interessant genoeg zijn en up to date blijven. Hier kunnen wij voor zorgen bij Smartpixel.

Bij Smartpixel werken we aan de relatie tussen u en uw klanten. Wij houden uw bedrijfspagina actueel en proberen zoveel mogelijk klanten voor u te werven. Door middel van adverteren op Facebook is het mogelijk om het aantal bezoekers van uw website te vergroten, een online imago te creëren en daarmee misschien zelfs uw omzet te verhogen. Wij helpen u hier graag bij.

Smartpixel biedt de volgende drie pakketten aan, neem voor meer informatie contact met ons op.

Basic

495,- p. m.
 • 3 posts per week
 • min. 350 nieuwe website bezoekers
 • ong. 16.500 weergaven van advertenties
 • FB pagina niet visueel opfrissen
 • 1 keer per maand rapportage

Advanced

695,-p. m.
 • 4 posts per week
 • min. 500 nieuwe website bezoekers
 • ong. 25.000 weergaven van advertenties
 • FB pagina 1 keer per jaar visueel opfrissen
 • 2 keer per maand rapportage

Pro

895,-p. m.
 • 5 posts per week
 • min. 680 nieuwe website bezoekers
 • ong. 33.500 weergaven van advertenties
 • FB pagina 1 keer per kwartaal visueel opfrissen
 • 2 keer per maand rapportage

Wat hebben wij voor bedrijven betekend?

bewijsallesinhuis

Cheap Laminaat

Cheap Laminaat is een webshop die vloeren, plinten, ondervloeren en legservice aanbiedt. Wij hebben het beheren van de Facebookpagina van Cheap Laminaat op ons genomen. Dit heeft zeer goed uitgepakt. Het aantal likes op de posts schoten omhoog, waardoor zij steeds meer nieuwe klanten kregen. Dit heeft er zelfs tot geleid dat de omzet is verdubbeld!

Acties Smartpixel: beheer Facebookpagina, betaalde advertenties

Hoogste aantal likes op een post: 777

Aantal bereikte personen met deze post: 154.634

contact
allesinhuis

Alles in huis

Alles in Huis is een samenwerkend team van vakmannen dat gezamenlijk hun diensten aanbiedt via allesinhuis.nl. Zo creëren zij een gezamenlijk klantenbestand dat voor elkaar ingezet wordt. Zij bieden vakkundige vakmannen aan bij iedereen uit de buurt.

Smartpixel heeft een Facebook campagne opgezet voor dit bedrijf. Wij hebben zelf een creatieve fotoshoot geregeld en een promotie banner ontworpen. Hierdoor heeft de website van Alles in Huis meer bezoekers gekregen, meer conversie en werd de website beter gevonden.

Acties Smartpixel: beheer Facebookpagina, fotoshoot, promotie banner

Aantal likes van de pagina: 730

contact
lasercompany

Laser Company

Laser Company is dé laserspecialist op het gebied van medische en esthetische behandelingen. Zij zijn begonnen in 2004 en hebben inmiddels bewezen tot de absolute top te horen van privéklinieken. Laser Company kiest altijd voor kwaliteit. Zowel voor de apparatuur als voor de aangeboden behandelingen.  Om de bekendheid van Laser Company te vergroten beheert Smartpixel de Facebookpagina.

Acties Smartpixel: beheer Facebookpagina, betaalde advertenties

Hoogste aantal likes op een post: 598

Aantal bereikte personen met deze post: 48.636

contact
smart_lifestyle_insta

Smart-lifestyle

Bij Smartpixel kunt u ook uw Facebookpagina koppelen aan Instagram om nog meer bereik te creëren. Dit hebben wij gedaan voor Smart-lifestyle. Smart-lifestyle is een organisatie die trendy, fancy en handige Fruit Infuser waterflessen verkoopt. Het is hun missie om mensen een gezonde levensstijl aan te bieden. Met behulp van Smartpixel, kreeg Smart-lifestyle bijna 800 likes op Instagram!

Acties Smartpixel: beheer Instagram/Facebookpagina, betaalde advertenties

Hoogste aantal likes op een post: 782

contact
offerte

Bent u geïnteresseerd in meer bekendheid voor uw bedrijf? Vraag nu een offerte aan!

offerte