WEBDESIGN, ONTWIKKELING & BRANDING
Het succes van uw website begint hier…

RESPONSIVE WEBDESIGN
Door de exponentiële stijging in het gebruik van tablets en smartphones is het belangrijk dat uw bedrijf met de tijd mee gaat. Gaat u een nieuwe website lanceren of wilt u dat uw huidige website goed wordt weergegeven op een smartphone? Smartpixel kan u hiermee helpen, zodat uw website vlekkeloos werkt en er geweldig uitziet op alle mobiele toestellen.

UW WEBSITE ZELF BEHEREN
Een website beheren was nog nooit zo eenvoudig. Ook zonder technische kennis is het mogelijk om zelf tekst aan te passen en foto’s te veranderen. Smartpixel werkt met kwalitatief goede Content Management Systemen, zoals WordPress. Ook bieden we u graag een custom-made CMS aan. Dit CMS wordt op maat ontwikkeld zodat u kunt genieten van optimale gebruiksvriendelijkheid.

WEBSHOP
Uw eigen webwinkel opstarten? Smartpixel biedt zowel maatwerk als kant-en-klaar systemen aan in uw huisstijl. Een koppeling met online betaaloperator en boekhoudprogramma behoort tot de mogelijkheden. Hiermee verloopt uw webshop bijna geheel automatisch.

INTERNET MARKETING
Wij halen meer omzet uit uw website, bijvoorbeeld door uw website te optimaliseren voor zoekmachines. Hierdoor eindigt uw website hoog in de zoekresultaten. Dit is zeer belangrijk, want internetbezoekers kijken zelden verder dan de eerste pagina met zoekresultaten.

ONTWERP LOGO & HUISSTIJL
Onze grafische vormgevers ontwerpen voor u het logo en de huisstijl die perfect bij de uitstraling en normen en waarden van uw onderneming passen.